fbpx

videokonferencer med et personligt touch

Videokonferencer på storskærm med flere deltagere i rummet er et godt supplement til fysiske møder, og kan være med til sikre fremdrift i planer og projekter på en omkostningseffektiv måde. Faktisk kan omkostningerne til videokonferenceudstyr været tjent ind på få måneder som følge af reducerede rejseomkostninger.

Brug af storskærm med billeder og lyd i høj kvalitet giver distancemøder et naturligt præg og sikrer mere dynamisk kommunikation, end hvis hver enkelt deltager sidder foran sin egen lille monitor, kamera og mikrofon, hvor dialogen godt kan blive mere formel og begrænset.

Kom tættere på fjerndeltagerne
For at sikre den bedst mulige oplevelse, skal den tekniske løsning være tilpasset rummets størrelse og layout. Skærmen skal have en størrelse, så alle deltagere i lokalet kan se, hvad der foregår, og aflæse ansigtsudtryk og kropssprog på fjerndeltagerne. I nogle tilfælde kan det være en fordel at opdele skærmen – eller bruge to skærme – så man både kan dele en præsentation og se de virtuelle deltagere samtidig. Herudover skal løsningen inkludere et godt webkamera og en retningsbestemt mikrofon, som sikrer at lyd og live billeder optages og gengives i høj kvalitet. Endelig skal internetforbindelsen være god og stabil. I nogle situationer kan man vælge en dedikeret forbindelse, så anden internettrafik ikke påvirker afviklingen af videokonferencen.

Videokonference i små og mellemstore møderum
Det er relativt let at opgradere mindre- og mellemstore møderum til videokonference, da der efterhånden findes gode standardløsninger til optagelse og gengivelse af lyd og billeder.

En nem og brugervenlig standardløsning er er sessions 200, som inkluderer højtopløseligt webcam højtalere til god talegengivelse og mikrofon, der sikrer, at alle personer i møderummet kan ses og høres.

Se sessions løsninger

 

Videokonference i store møderum
I større møderum, med plads til mange deltagere, kræver det som regel lidt ekstra at sikre, at mikrofoner og højttalere er placeret optimalt, så alle får den samme gode oplevelse. Her vil man ofte vælge en kombination af flere mikrofoner, som enten kan være lofthængte eller placeret på bordet. Man kan også vælge at bruge et antal trådløse mikrofoner, så både taler og publikum kan have ordet og samtidig høres tydeligt. I nogle rum vil det også være en fordel med flere kameraer, så man både har billeder af en oplægsholder og deltagerne i lokalet.

Få råd og vejledning
Har du spørgsmål om videokonference, så er du velkommen til at kontakte en af vores møderumseksperter, som sidder klar til at hjælpe dig.

få nyheder fra sessions

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag rådgivende information indenfor
møderumskultur samt inspirerende historier og cases.

  få nyheder fra
  sessions

  Indsæt venligst Navn
  Indsæt venligst E-mail
  Tak for din tilmelding.
  Du vil nu modtage
  nyhedsbreve fra sessions.

  bliv ringet op

  Indsæt venligst Navn
  Indsæt venligst Telefonnummer