fbpx

spar tid og penge

undgå spildtid i møderummet

Medarbejdere i danske virksomheder bruger hver uge mange timer på møder og spilder unødig tid på grund af ventetid og problemer med teknikken i møderummet. Med sessions optimerer du virksomhedens ressourcer og effektiviserer brugen af dine mødelokaler.

få økonomichefen til
at smile

Det tager i gennemsnit 5-7 minutter at få computere, storskærme, projektorer og videokonference til at spille sammen, så mødet kan komme i gang. For en mellemstor virksomhed med mange møder og mødedeltagere kan dette tidstab løbe op i flere måneders arbejdstid til en værdi af mange tusinde kroner.

I mødetidsberegneren herunder kan du se, hvor meget I kan spare i tabt arbejdstid med en sessionsløsning. Du tjener hurtigt den månedlige udgift til sessions ind – og mere til!

Prøv beregner

gør IT chefen glad

Det er ofte IT-afdelingen der skal træde til, når der er bøvl med teknikken. Det kan være et irriterende afbræk i arbejdsdagen for en travl IT supporter. Med sessions kan du minimere eller helt fjerne den interne supportopgave.

Har du sessions i flere mødelokaler, sikrer du samtidig en ensartet mødeoplevelse og en nemmere vedligeholdelse for den

spildtidsberegner

Juster sliderne så de passer til din mødesituation på en given uge og se hvor meget du kan spare med en sessions møderumsløsning.
Gennemsnitligt går der 5 minutter spildtid fra hvert møde grundet møderumsfaciliteterne.
1
20
antal møder (gns. pr. uge)
1
20
antal deltagere (gns. pr. uge)
*ved gns. lønomkostning pr. mnd. blandt mødedeltagere på 42.000 kr.
værdi af spildtid
0
kr. pr/md*

Vær klar fra første klik med sessions møderumsløsning fra 995 kr./md

når teknikken driller

kontakt sessions

Finansiering

Uanset hvilket løsning du vælger kan sessions både købes, lejes eller leases (f.eks. leasing pris 995 kr./md i 3 år med 0 kr.- i udbetaling). Alle priser er inklusiv installation, hotline og serviceaftale.

få nyheder fra
sessions

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst E-mail
Tak for din tilmelding.
Du vil nu modtage
nyhedsbreve fra sessions.

bliv ringet op

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst Telefonnummer