fbpx

Stormødet! de vigtigste informationer formidles bedst direkte!

Det traditionelle stormøde som fx en messe, en konference eller anden face2face mødeplatform lever i bedste velgående. Men der skal tænkes i nye digitale løsninger, hvis stormøderne skal skabe størst mulig værdi for deltagerne.

Stormødet er en effektiv måde at skabe sammenhold og kommunikere til mange på én gang. Men det effektive stormøde er også sin helt egen netværksplatform. For stormødet giver også mødedeltagerne mulighed for at mødes på kryds og tværs. Hurtigt og effektivt.

Det digitale supplement
Det fysiske møde skaber en sanselighed og kropslighed mellem mennesker, som vi endnu ikke kan opnå eller overgå i de digitale alternativer. Det analoge møde er derfor særligt velegnet og effektivt til at skabe relationer, der bygger på tillid, hvor man kan udvikle nye tanker sammen. Det er bl.a. derfor, mange gerne vil rejse langt for at deltage i stormøder som konferencer og messer, – for at komme tættere på hinanden på en effektiv måde.

Når det er sagt, så er der et stigende behov for effektive digitale mødeplatforme, der kan supplere det traditionelle stormøde. På den måde kan netværksmøderne brede sig ud over de fysiske rammer for det fysiske stormøde.

prøv sessions gratis

Hvorfor skal det være så bøvlet at koble en pc til en skærm eller projektor i et møderum? Hvorfor skal man bruge 2-3 forskellige fjernbetjeninger for at få alt udstyr op at køre. Starten på et møde kan være besværlig og tidskrævende. Både for mødeholder, deltagere – og for den IT supporter, der måske skal tilkaldes. Men sådan behøver det heldigvis ikke at være!

Fjern fokus fra teknikken og prøv sessions i dit eget mødelokale i 1 måned og afhold det perfekte møde, hvor alt udstyr – fra PC og display til højtaler, mikrofon og webcam – er klar fra første klik.

Ring til vores møderumseksperter på telefon: 7022 8222

se sessions løsninger

kontakt sessions

få nyheder fra
sessions

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst E-mail
Tak for din tilmelding.
Du vil nu modtage
nyhedsbreve fra sessions.

bliv ringet op

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst Telefonnummer