fbpx

spilder du også din tid når du holder møder?

Oplever du ofte, at mødetiderne skrider eller kommer for sent i gang, fordi folk kommer for sent? Så er du ikke alene! sessions nye undersøgelse blandt 1.600 medarbejdere i danske virksomheder og organisationer viser at hele 83% oplever, at de selv eller kollegaer kommer for sent til møderne.

Sådan gjorde vi: Gennem et online spørgeskema undersøgte vi mødekulturen blandt 1.600 medarbejdere i private og offentlige danske organisationer fra november 2019 til januar 2020.

Tjekker du mails og mobil under møderne?
sessions nye undersøgelse af danskernes mødekultur, viser også at over 50% altid eller ofte sidder i møder med personer, der tjekker mails og mobil under møder.

”Der er en tendens til, at vi ikke respekterer hinandens tid, når vi holder møder”, siger Jonas Nilsson fra sessions, som er specialist i møderum. ”Vi indkalder til møder uden at have en klar agenda, så folk kan forberede sig, vi kommer ofte for sent og får kun sjældent lavet referat af møderne.”

Mødetiden skrider i det private
Mange ansatte oplever, at møderne ofte foregår uden en klar agenda og langt fra altid starter til tiden. Hele 40% af de ansatte i private virksomheder oplever at møder kun sjældent eller nogle gange starter til tiden. Der er altså rum til forbedring og et stort potentiale for forbedring med de rette redskaber, som fx digital møderums- og kalenderstyring.

Prøv spildtidsberegneren

 

”Kan I høre mig? Nej? Hvad med nu?”
Sådan starter mange online møder og det ville være synd at sige, at den megen spildtid i forbindelse med møder udelukkende skyldes dårlig mødekultur.

Teknikken bærer også sin del af skylden med forsinkelser og ventetid pga. bøvl med tilslutning af udstyr, forkerte opsætninger og manglende opdateringer og godkendelser. I sessions undersøgelse så vi at næsten 40% oplever at AV-udstyret i deres møderum ikke dækker deres behov. Det er selvfølgelig langt fra tilfredsstillende, men kan heldigvis løses med den rette teknik og know-how.

kontakt sessions

få nyheder fra
sessions

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst E-mail
Tak for din tilmelding.
Du vil nu modtage
nyhedsbreve fra sessions.

bliv ringet op

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst Telefonnummer