fbpx

hvor stor skal skærmen være?

Er større altid bedre? Ikke altid, det er faktisk vigtigere at størrelsen af billedet matcher omgivelserne, afstanden til tilskuerne og indholdet, så alle får den bedst mulige oplevelse – med god ergonomi og mulighed for alle at se alle detaljer.

Den optimale betragtningsafstand afhænger af flere faktorer, specielt den anvendte tekststørrelse, men som tommelfingerregel er den optimale betragtningsafstand cirka 3 gange billedhøjden. Afstanden bør ikke være under 1,7 gange billedhøjden og ikke være over 6 gange billedhøjden.

Små møderum: 65” LCD/LED fladskærm
Til små mødelokaler, som oftest har mødedeltagere siddende fra 1,4m til 4,8m fra skærmen, er en 65” fladskærm det ideelle valg, som giver mest kvalitet for pengene. Alt efter behov kan der vælges med eller uden touch.

Mellemstore mødelokaler: 100” optisk projektionsløsning
Til mellemstore mødelokaler (7-15 personer), som oftest har mødedeltagere siddende fra 2,1m til 7,8 m fra skærmen, giver en 100” sessions-løsning den bedste kvalitet i forhold til pris. Alt efter behov kan der vælges med eller uden touch.

Gå på opdagelse i sessions her

 

Store mødelokaler: 150” optisk projektionsløsning
Store mødelokaler (+16 personer) varierer meget i størrelse, så den korrekte skærmstørrelse må beregnes for det specifikke mødelokale. Typisk vil man få den mest effektive løsning målt i forhold til både pris og kvalitet med en optisk skærm, fx en dnp Supernova Screen.

Find den rette skærmstørrelse

få nyheder fra sessions

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag rådgivende information indenfor
møderumskultur samt inspirerende historier og cases.

  få nyheder fra
  sessions

  Indsæt venligst Navn
  Indsæt venligst E-mail
  Tak for din tilmelding.
  Du vil nu modtage
  nyhedsbreve fra sessions.

  bliv ringet op

  Indsæt venligst Navn
  Indsæt venligst Telefonnummer