fbpx

Skab større engagement med gamification

Leg, læring og digitale spil baner vejen for større engagement og bedre performances i møder og workshops.

Gamification handler om at tilsætte spilelementer til eksempelvis faglige workshops i virksomheder og således skabe interaktion og engagement. Det gælder om at ændre målgruppen fra passive lyttere til aktive deltagere og således skabe bedre resultater. Undersøgelser viser nemlig, at hvis man skaber engagement blandt deltagerne, så stiger både produktivitet, profit, salg og medarbejdertilfredshed.

Digital parathed og teknologi baner vejen
Selvom teorien om gamification og læring som sådan ikke er specielt ny, er det alligevel først de seneste par år, at metoden for alvor har taget fart i mødeindustrien.

Møderumsteknikken er blevet meget bedre de seneste år. Enkelte har måske haft dårlige oplevelser med teknik der ikke virkede førhen. Det kan vi nemt undgå nu. Der er også kommet en helt ny generation på arbejdsmarkedet, som er fuldstændigt hjemmevante i smartphones og teknologi. Vi er altså midt i en omvæltning hvor øget digital parathed og den teknologiske udviklinger skubber til, hvad industrien kan svare med.

En spændende spiller på markedet er green Hat People. Det er en virksomhed, der laver digital gamification til workshops og events. Der måles på alt og derefter sættes der dashboards op, så man kan se reel værdiskabelse efter møder.

prøv sessions gratis

Hvorfor skal det være så bøvlet at koble en pc til en skærm eller projektor i et møderum? Hvorfor skal man bruge 2-3 forskellige fjernbetjeninger for at få alt udstyr op at køre. Starten på et møde kan være besværlig og tidskrævende. Både for mødeholder, deltagere – og for den IT supporter, der måske skal tilkaldes. Men sådan behøver det heldigvis ikke at være!

Fjern fokus fra teknikken og prøv sessions i dit eget mødelokale i 1 måned og afhold det perfekte møde, hvor alt udstyr – fra PC og display til højtaler, mikrofon og webcam – er klar fra første klik.

Ring til vores møderumseksperter på telefon: 7022 8222

se sessions løsninger

kontakt sessions

få nyheder fra
sessions

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst E-mail
Tak for din tilmelding.
Du vil nu modtage
nyhedsbreve fra sessions.

bliv ringet op

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst Telefonnummer