fbpx

Se webinar som en gruppe og få det hele med

Webinarer er et effektivt (og corona-sikkert) alternativ til fysiske kurser. Man sparer tid og transport. Omvendt kan man savne dynamikken i læringssituationen. Men faktisk kan webinarer være en social oplevelse, hvis man samler flere deltagere i samme rum med en storskærm.

At se et webinar sammen giver mulighed for at diskutere, hvordan man tilpasser ideer og ny viden til egen virkelighed. Det er lettere at diskutere og tage beslutninger på baggrund af det fælles input, man har fået. Her er nogle tips til, hvordan I får det bedste resultat, når I deltager i webinarer som gruppe:

Video
• Du har brug for et møderum med en stor skærm, så alle omkring bordet kan se, hvad der foregår. I et rum med 2-6 pladser anbefales der en 65” skærm og i et rum med plads til 7-15 personer anbefales der en 100” skærm.

• Skærmen skal have et godt billede også i lyse omgivelser hvor indlæringsevnen er størst

• Brug kablet internet frem for WiFi for at sikre den bedste billede- og lydkvalitet

Lyd
• Brug en ekstern højttaler med forstærker til din pc/videoløsning, så lyden er klar og behagelig

Se sessions løsninger

 

Interaktion
• De fleste webinarer er ikke kun envejsudsendelser, så sørg for at have et tastatur, så I kan skrive kommentarer og stille spørgsmål til underviseren.

• I kan udpege en fra gruppen til at stå for kommunikationen eller deles om et trådløst tastatur

Ønsker I også at holde 2-vejs videokonferencer, så skal I bruge en løsning som sessions 200 med speakerphone, højtopløseligt webcam og mikrofon, der sikrer, at alle personer i møderummet kan deltage aktivt i mødet.

kontakt sessions

få nyheder fra
sessions

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst E-mail
Tak for din tilmelding.
Du vil nu modtage
nyhedsbreve fra sessions.

bliv ringet op

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst Telefonnummer