fbpx

Sådan skaber du værdifulde møder

Vi driver produktivitet gennem møder; lige fra mødet med kunden i butikken, sælgermødet, konferencen, messen – til de mange interne møder i organisationen. Men hvordan sikrer vi mest mulig værdi i møderne?

Nye mødeformer og kanaler opstår løbende og mulighederne for at skabe værdi har aldrig været større. Men møder opleves i stigende grad mindre værdifulde. Sælgeren har stadig sværere ved at få møder, analoge butikker er udfordret, vi drukner i intern mødespild, mange messer er truet og det er stadig svære at tiltrække målgruppen til arrangementer. Tænketanken Morgendagens Møder har observeret 4 centrale mødeparadokser, som kan være hæmmende for kvaliteten af dine møder.

Vidensparadokset. På trods af møders store – og stigende – andel af vores arbejdsdag, har vi ikke stor dokumenteret og fælles viden om møders betydning for at drive organisationer og forretning. Gennem mere viden kan vi begrænse dårlige møder og hæve værdien af alle møder.

Fokusparadokset. De forretningskritiske møder bliver strategisk besluttet højt af mødeejer, men bliver derefter hurtigt til en ”praktisk” opgave. Gennem mere og større organisatorisk fokus, kan vi skabe mere værdifulde møder.

Mødedeltagerparadokset. Værdien af mødet falder drastisk, når den enkelte mødedeltager enten ikke deltager eller mentalt ikke er tilstede. Gennem reaktivering af mødedeltageren kan vi skabe mere deltagelse i møder, og dermed øge mødeværdien.

Opfordring er ganske enkel: Sørg for at basere jeres tilgang til møder på opdateret viden frem for gamle vaner (og få den forankret i organisationen), sørg for større organisatorisk fokus (aktivér ledelsen i hele processen), og få både mødeejere og mødedeltagere til at komme op af stolen i en fælles indsats for at bryde paradokserne.

prøv sessions gratis

Hvorfor skal det være så bøvlet at koble en pc til en skærm eller projektor i et møderum? Hvorfor skal man bruge 2-3 forskellige fjernbetjeninger for at få alt udstyr op at køre. Starten på et møde kan være besværlig og tidskrævende. Både for mødeholder, deltagere – og for den IT supporter, der måske skal tilkaldes. Men sådan behøver det heldigvis ikke at være!

Fjern fokus fra teknikken og prøv sessions i dit eget mødelokale i 1 måned og afhold det perfekte møde, hvor alt udstyr – fra PC og display til højtaler, mikrofon og webcam – er klar fra første klik.

Ring til vores møderumseksperter på telefon: 7022 8222

se sessions løsninger

kontakt sessions

få nyheder fra
sessions

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst E-mail
Tak for din tilmelding.
Du vil nu modtage
nyhedsbreve fra sessions.

bliv ringet op

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst Telefonnummer