fbpx

Sådan afholder du multikulturelle møder med succes

Multikulturelle møder og events kan være svære at planlægge og afholde. Deltagerene tager deres kulturelle bagage med, hvor end de går. Det samme gælder deres syn på autoritet, manerer og hierarki. Det højner potentialet for misforståelse og eventuelle konflikter.

Når man afvikler eller planlægger et møde eller event med mennesker fra forskellige kulturer, er der mange ting der skal overvejes, og mange forskellige behov og tilgange der skal overvejes. Hvordan brainstormer man ideer, tager beslutninger og hvordan mødes man i det hele taget?

Inden man afholder et multikulturelt møde, er det en god ide at forberede sig på de kulturelle forskelle og eventuelle konflikter. Ellers kan det være rigtig svært at løse dem bagefter. Det kan i sidste ende betyde, at deltagere ikke vender tilbage til dit event eller konference, eller at vigtige handler og aftaler går i vasken.

Gode råd til multikulturelle møder

• Vær opmærksom på mad-og-drikke udvalg: lige fra jøder til hinduer og muslimer har specifikke dietære dogmer. Vær derfor opmærksom på sammensætningen af deltagere og udvalget af mad og drikke. Overvej desuden hvornår og om alkohol skal tilbydes.

• Undersøg dine deltagers kulturelle baggrunde, så du kan være forberedt på eventuelle konflikter eller specielle behov allerede inden mødet, konferencen eller eventen går i gang

• Være opmærksom på ikke at ekskludere minoritetskulturer og fokusér på de store dominerende kulturer

prøv sessions gratis

Hvorfor skal det være så bøvlet at koble en pc til en skærm eller projektor i et møderum? Hvorfor skal man bruge 2-3 forskellige fjernbetjeninger for at få alt udstyr op at køre. Starten på et møde kan være besværlig og tidskrævende. Både for mødeholder, deltagere – og for den IT supporter, der måske skal tilkaldes. Men sådan behøver det heldigvis ikke at være!

Fjern fokus fra teknikken og prøv sessions i dit eget mødelokale i 1 måned og afhold det perfekte møde, hvor alt udstyr – fra PC og display til højtaler, mikrofon og webcam – er klar fra første klik.

Ring til vores møderumseksperter på telefon: 7022 8222

se sessions løsninger

kontakt sessions

få nyheder fra
sessions

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst E-mail
Tak for din tilmelding.
Du vil nu modtage
nyhedsbreve fra sessions.

bliv ringet op

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst Telefonnummer