fbpx

Hvornår bør jeg indkalde til møde?

sessions er på en mission mod dårlig mødekultur. Derfor har vi udviklet nedenstående flowchart der fortæller dig om du bør indkalde til dit næste møde.

Seks måder at rydde op i overflødige møder og skabe bedre flowtid til arbejde

• Minimum en gang om året skal du finde græsslåmaskinen frem. Interne møder har det med at spire af sig selv og gro hurtigt. Du skal stoppe ikke værdiskabende udvalg og møderækker.

• Inviterer du altid de samme personer til dine møder? I så fald giver det måske mening at gentænke formatet.

• Du spilder sikkert også selv din tid. Gennemgå din kalender for de seneste 3 måneder: hvilke møder var spild af tid, hvor deltog du kun som staffage eller som ledelsesgidsel?

• Fylder vanen for meget? Drop mødeservering, fjern stolene fra mødelokalet, så I står op, flyt møder over til Skype eller gå en tur rundt om bygningen. Rusk op i rammerne, så du får kortere og mere effektive møder.

• Lær at sige konstruktivt nej. Det er flatterende at blive spurgt, men du skal altid spørge dig selv, om du bruger dit potentiale bedst muligt. Et konstruktivt nej til interne møder indbefatter, at du evt. foreslår en af dine kollegaer, som du vurderer, har potentialet.

• Brug din kalender aktivt og blokér tid til arbejde. Kom andre invitationer i forkøbet: læg mødefri dage ind, læg eksterne udviklingsaktiviteter ind og afslå møder uden dårlig samvittighed, hvis det ikke passer med dine værdiskabende aktiviteter.

Print ud og hæng op
Se hele flowchartet her eller download en pdf og print det ud.

Se eller download flowchart

kontakt sessions

få nyheder fra
sessions

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst E-mail
Tak for din tilmelding.
Du vil nu modtage
nyhedsbreve fra sessions.

bliv ringet op

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst Telefonnummer