fbpx

Hvis du afholder mødet, skal du også ”sælge” det

Mange mennesker kan ikke lide prædikatet ”sælger”, men hvis du vil være en god mødeejer, skal du også være en god mødesælger.

I virkeligheden handler det om at skabe interesse og engagement hos mødedeltagerne. Det er klart den bedste måde at få mere ud af dine møder på. Dit grundelæggende spørgsmål bør være ”Hvordan gør jeg formålet vigtigt og relevant for deltagerne?

Det relevante møde
Harward Business review arbejder med begrebet ”receptsalg” (prescriptive approach) som en løsning – og som det fremgår af navnet, er processen at sidestille med en lægekonsultation, hvor salget udmøntes i en ordinering af en løsning, som er skræddersyet til den enkelte kunde. Som mødeejer – eller ”mødesælger” – er det derfor vigtigt at gøre det enkelt.

Jo mere komplekst og usikkert, des mindre vil mødeejer kunne ”sælge”. Mødedeltagere ”køber” med andre ord enkelthed og overskuelighed – i en verden, som gennemgår stadig større forandringer.

Som mødeejere er du altså også mødesælger, der via enkelhed og klarhed, reducerer kompleksitet og usikkerhed for mødedeltagerne og dermed sikrer sig, at den enkelte mødedeltager ”køber ind” i mødet og kan se, at det er vigtigt – både for dem selv og for forretningen.

prøv sessions gratis

Hvorfor skal det være så bøvlet at koble en pc til en skærm eller projektor i et møderum? Hvorfor skal man bruge 2-3 forskellige fjernbetjeninger for at få alt udstyr op at køre. Starten på et møde kan være besværlig og tidskrævende. Både for mødeholder, deltagere – og for den IT supporter, der måske skal tilkaldes. Men sådan behøver det heldigvis ikke at være!

Fjern fokus fra teknikken og prøv sessions i dit eget mødelokale i 1 måned og afhold det perfekte møde, hvor alt udstyr – fra PC og display til højtaler, mikrofon og webcam – er klar fra første klik.

Ring til vores møderumseksperter på telefon: 7022 8222

se sessions løsninger

kontakt sessions

få nyheder fra
sessions

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst E-mail
Tak for din tilmelding.
Du vil nu modtage
nyhedsbreve fra sessions.

bliv ringet op

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst Telefonnummer