fbpx

Hvad er forskellen på et mødelokale og et co-creation space?

Skrivebordet som arbejdsstation er ved at blive udfaset – til gengæld er mødelokalet mere aktuelt end nogensinde. Ikke bare til præsentationer og møder, men som war room, hvor folk kan arbejde uforstyrret sammen på fælles projekter.

Mens samarbejde og arbejdsmåder hele tiden udvikler sig, er der stigende efterspørgsmål og udvikling af kortere og kreative mødeformer, brainstorms, hackatons, hybridmøder og virtual reality-møder. Men hvad skal der til for at skabe fremtidens mødelokale?

Ny engagerende teknologi, der virker
En essentiel del af et moderne mødelokale er teknologi. Det skal kunne hjælpe mødets agenda frem, samt skabe interaktion mellem deltagerene. Alligevel er det største problem mødeplanlæggere har med tidens mødelokaler ofte dårligt fungerende teknologi eller forældede AV-løsninger.

Hvis det fysiske møde fortsat skal være værdifuldt og engagerende i fremtiden, er det vigtigt, at mødefaciliteter er tilpasset fremtidens arbejdsstyrke og metoder. Det er hele forskellen på et traditionelt mødelokale – og et fremtidssikret co-creation space.

prøv sessions gratis

Hvorfor skal det være så bøvlet at koble en pc til en skærm eller projektor i et møderum? Hvorfor skal man bruge 2-3 forskellige fjernbetjeninger for at få alt udstyr op at køre. Starten på et møde kan være besværlig og tidskrævende. Både for mødeholder, deltagere – og for den IT supporter, der måske skal tilkaldes. Men sådan behøver det heldigvis ikke at være!

Fjern fokus fra teknikken og prøv sessions i dit eget mødelokale i 1 måned og afhold det perfekte møde, hvor alt udstyr – fra PC og display til højtaler, mikrofon og webcam – er klar fra første klik.

Ring til vores møderumseksperter på telefon: 7022 8222

se sessions løsninger

kontakt sessions

få nyheder fra
sessions

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst E-mail
Tak for din tilmelding.
Du vil nu modtage
nyhedsbreve fra sessions.

bliv ringet op

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst Telefonnummer