fbpx

Hvad er der med de millenials?

En af de mest interessante aspekter ved millenials er, at selvom de er den første generation af digitalt indfødte, foretrækker de – ligesom alle andre generationer før dem – virkelige fysiske møder og face-to-face kontakt, frem for online og digitale møder.

Det kan ofte forvirre folk, for mange forventer, at Millenials foretrækker et teknologisk overflødighedshorn og altid forventer at være online. Selvfølgelig er generationen hjemmevante i teknologi, men samtidig er de meget opmærksomme på at teknologi skal skabe merværdi til et fysisk møde fremfor at være i centrum.

Møder skal være relevante
Millennial generationen hader altså ikke møder. Men værdsætter kortere, bedre og mere meningsfulde møder. Det er altså det dårlige møde Millennials ser som tidsspild, og det kan man vel knap kalde et kendetegn, men i højere grad en kvalitet.

Meget tyder på, at Millennials netop er den gruppe, der skal udvikle fremtidens møder og arbejdsmarked i nye og innovative retninger.

prøv sessions gratis

Hvorfor skal det være så bøvlet at koble en pc til en skærm eller projektor i et møderum? Hvorfor skal man bruge 2-3 forskellige fjernbetjeninger for at få alt udstyr op at køre. Starten på et møde kan være besværlig og tidskrævende. Både for mødeholder, deltagere – og for den IT supporter, der måske skal tilkaldes. Men sådan behøver det heldigvis ikke at være!

Fjern fokus fra teknikken og prøv sessions i dit eget mødelokale i 1 måned og afhold det perfekte møde, hvor alt udstyr – fra PC og display til højtaler, mikrofon og webcam – er klar fra første klik.

Ring til vores møderumseksperter på telefon: 7022 8222

se sessions løsninger

kontakt sessions

få nyheder fra
sessions

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst E-mail
Tak for din tilmelding.
Du vil nu modtage
nyhedsbreve fra sessions.

bliv ringet op

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst Telefonnummer