fbpx

Hold fast i de fysiske møder, de er vigtigere end du tror

I en tid, hvor fysiske møder bliver sjældnere, er der større behov end nogensinde for at italesætte værdien af de fysiske møder. Det fysiske mødes værdi bevæger sig nemlig langt ud over mødelokalet.

Når vi mødes in real life, opstår der noget helt særligt. Vi får mange flere aspekter med, end når vi mødes i digitale møder. Vi kan fornemme stemningen i lokalet og vi kan meget bedre aflæse folks mimik og kropssprog. Noget der er svært at gøre gennem et webkamera. Det fysiske møde har for længst etableret sig som en uundværlig del af vores professionelle liv også selvom en stor skærm gør det muligt at se og opleve mødedeltagerens mimik.

Lad os mødes, rigtigt
Der er behov for en innovativ tilgang til det fysiske mødes udvikling og dets plads i en mere og mere digital verden. Man skal ikke se den digitale udvikling som en direkte konkurrent, men i stedet søge at udvikle det fysiske møde parallelt og i samspil med det digitale møde. Udviklingen skal nemlig gå hånd i hånd, uden at miste grebet om den særlige værdi, der ligger i det fysiske møde.

prøv sessions gratis

Hvorfor skal det være så bøvlet at koble en pc til en skærm eller projektor i et møderum? Hvorfor skal man bruge 2-3 forskellige fjernbetjeninger for at få alt udstyr op at køre. Starten på et møde kan være besværlig og tidskrævende. Både for mødeholder, deltagere – og for den IT supporter, der måske skal tilkaldes. Men sådan behøver det heldigvis ikke at være!

Fjern fokus fra teknikken og prøv sessions i dit eget mødelokale i 1 måned og afhold det perfekte møde, hvor alt udstyr – fra PC og display til højtaler, mikrofon og webcam – er klar fra første klik.

Ring til vores møderumseksperter på telefon: 7022 8222

se sessions løsninger

kontakt sessions

få nyheder fra
sessions

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst E-mail
Tak for din tilmelding.
Du vil nu modtage
nyhedsbreve fra sessions.

bliv ringet op

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst Telefonnummer