fbpx

Håndtryk og krammere er sunde – men kommer de tilbage?

Hvornår gav du sidst hånd til en kunde eller hilste på en kollega med et kram? Corona har sat en stopper for disse tidligere så naturlige hilseformer. Og spørgsmålet er, om den fysiske kontakt kommer igen – og i hvilken form?

Donald Trumps tidligere rådgiver, Anthony Fauci, har udtalt, at han ikke mener vi bør genindføre håndtrykket. Omvendt mener palæontologen Ella Al-Shamahi, at håndtrykket er indlejret i vores DNA og går mange tusinde, måske milioner, år tilbage.

Mange eksperter peger på, at håndtryk, kindkys og fysisk berøring ikke bare er med til at skabe bånd mellem mennesker, men også er med til at modvirke stress og styrke immunforsvaret. Møder og sammenkomster, både faglige og sociale, hjælper os med at danne og “fange” fælles følelser, som er med til at udvikle solidaritet og fælles identitet.

Mon ikke, vi efter pandemien er nødt til at finde en balance mellem den gamle og den nye normal? Vi kan tage de bedste dele af begge dele – genvinde vores behov for fysisk berøring og samtidig bevare vores nye og forbedrede hygiejnevaner.

prøv sessions gratis

Hvorfor skal det være så bøvlet at koble en pc til en skærm eller projektor i et møderum? Hvorfor skal man bruge 2-3 forskellige fjernbetjeninger for at få alt udstyr op at køre. Starten på et møde kan være besværlig og tidskrævende. Både for mødeholder, deltagere – og for den IT supporter, der måske skal tilkaldes. Men sådan behøver det heldigvis ikke at være!

Fjern fokus fra teknikken og prøv sessions i dit eget mødelokale i 1 måned og afhold det perfekte møde, hvor alt udstyr – fra PC og display til højtaler, mikrofon og webcam – er klar fra første klik.

Ring til vores møderumseksperter på telefon: 7022 8222

se sessions løsninger

kontakt sessions

få nyheder fra
sessions

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst E-mail
Tak for din tilmelding.
Du vil nu modtage
nyhedsbreve fra sessions.

bliv ringet op

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst Telefonnummer