fbpx

Fremtidens mødelokale er fleksibelt

Det kreative, skalérbare og teknologidrevne møderum er blevet et hit i mødeindustrien.

I mange år har mødelokalet stort set ikke ændret sig. Det er typisk et simpelt rum med et fast antal stole, borde, skærme osv. Men i de seneste par år er der sket en kærkommen udvikling.

Der er i højere grad fokus på møderumsteknologi, der kan gøre selve mødet mere interaktivt. Derudover er den største trend lige nu anderledes og eksperimenterende mødeomgivelser, som ligner f.eks. private hjem, køkkener eller mere uformelle omgivelser. Endeligt er der stigende fokus på at kunne skalere mødelokalet op eller ned i størrelse, så det passer til antallet af deltagere.

Gør mødeoplevelse interaktiv og mindeværdig
Selvom tendensen, der i øvrigt pioneres af den nye millenial-generation, kan ligne en udfordring for mødeplanlæggere, vil det øget fokus på fleksible lokaler få flere og flere venues til at ændre deres lokaler til at passe til trenden. Den nye slags mødelokaler er populære af en grund, de gør det nemlig muligt at aktivere forskellige slags deltagere på forskellige planer, og samtidig gøre mødeoplevelsen interaktiv og mindeværdig.

Find inspiration til det perfekte møde i vores guide til perfekte møder her.

prøv sessions gratis

Hvorfor skal det være så bøvlet at koble en pc til en skærm eller projektor i et møderum? Hvorfor skal man bruge 2-3 forskellige fjernbetjeninger for at få alt udstyr op at køre. Starten på et møde kan være besværlig og tidskrævende. Både for mødeholder, deltagere – og for den IT supporter, der måske skal tilkaldes. Men sådan behøver det heldigvis ikke at være!

Fjern fokus fra teknikken og prøv sessions i dit eget mødelokale i 1 måned og afhold det perfekte møde, hvor alt udstyr – fra PC og display til højtaler, mikrofon og webcam – er klar fra første klik.

Ring til vores møderumseksperter på telefon: 7022 8222

se sessions løsninger

kontakt sessions

få nyheder fra
sessions

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst E-mail
Tak for din tilmelding.
Du vil nu modtage
nyhedsbreve fra sessions.

bliv ringet op

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst Telefonnummer