træt af teknisk bøvl?

klar med ét klik

Hvorfor skal det være så bøvlet at koble en pc til en skærm eller projektor i et møderum? Hvorfor skal man bruge 2-3 forskellige fjernbetjeninger for at få alt udstyr op at køre. Starten på et møde kan være besværlig og tidskrævende. Både for mødeholder, deltagere – og for den IT supporter, der måske skal tilkaldes. Men sådan behøver det heldigvis ikke at være!

slut med teknisk bøvl

Målet med sessions-løsningen er at fjerne fokus fra teknikken og få et perfekt møde, hvor alt udstyr – fra PC og display til højtaler, mikrofon og webcam – er klar fra første klik. Du kan gå direkte til sagens kerne og holde fokus på det, det hele drejer sig om: at dele tanker og tage beslutninger.

enkelhed og overblik

Kernen i sessions er et kontrolpanel, hvor du nemt og hurtigt kan se mødeinformation samt styre, booke og afslutte dine møder. Her kan du også vælge, om det er indhold på møderummets faste computer eller en medbragt laptop, der skal vises på skærmen – uden brug af flere forskellige fjernbetjeninger. Mødenoter og ideer kan gemmes og sendes via touchskærmen, så mødet bliver så produktivt som muligt.

”sessions løfter folk og det budskab vi kommer med og får os til at fremstå professionelt”

Carsten Jensen

CEO hos CKJ Steel

casefilm, CEO, CKJ Steel

kontakt sessions

køb

lej

lease

Du kan vælge mellem en række forskellige sessionsløsninger som både kan købes, lejes eller leases (f.eks. leasing pris 995 kr./md). Alle priser er inklusiv installation og serviceaftale.

bliv ringet op

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst Telefonnummer