fbpx

For mange web-møder giver øget stress-niveau

Ny forskning fra Microsoft viser den potentielle ulempe ved den virtuelle arbejdsplads, og at stress øges i løbet af back-to-back virtuelle møder.

En undersøgelse af hjernebølgeaktivitet foretaget af Microsoft blandt mennesker, der deltager i videomøder, afslørede, at hjerneaktivitet forbundet med stress steg, da antallet af på hinanden følgende videomøder steg. Deltagerne i forsøget fik sværere ved at fokusere og engagere sig.

Undersøgelsen giver et par gode anti-stress-råd, som vi straks giver videre her:

– husk at tage en pause mellem møderne
– brug fx en afslapnings-app som Headspace til at nulstille hjernen

Glem ikke de fysiske møder
Mange mennesker er ivrige efter at vende tilbage til vanen med at mødes fysisk. Fysiske møder hjælper os til at danne og ”fange” fælles følelser, som kan bidrage til at skabe fælles identitet og fodslag.

En mellemvej kan være virtuelle gruppemøder, hvor man kobler fysiske møderum sammen virtuelt, sådan at mindre grupper kan mødes og interagere med andre grupper i deres respektive corona-bobler.

Hos sessions har vi udviklet en løsning til virtuelle gruppe-møder, som du kan læse mere om her.

prøv sessions gratis

Hvorfor skal det være så bøvlet at koble en pc til en skærm eller projektor i et møderum? Hvorfor skal man bruge 2-3 forskellige fjernbetjeninger for at få alt udstyr op at køre. Starten på et møde kan være besværlig og tidskrævende. Både for mødeholder, deltagere – og for den IT supporter, der måske skal tilkaldes. Men sådan behøver det heldigvis ikke at være!

Fjern fokus fra teknikken og prøv sessions i dit eget mødelokale i 1 måned og afhold det perfekte møde, hvor alt udstyr – fra PC og display til højtaler, mikrofon og webcam – er klar fra første klik.

Ring til vores møderumseksperter på telefon: 7022 8222

se sessions løsninger

kontakt sessions

få nyheder fra
sessions

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst E-mail
Tak for din tilmelding.
Du vil nu modtage
nyhedsbreve fra sessions.

bliv ringet op

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst Telefonnummer