fbpx

brugervenlig og driftssikker løsning

EUC Sjælland er en selvejende uddannelsesinstitution med afdelinger i hhv. Køge, Haslev, Vordingborg og Næstved. Med over 20 ungdomsuddannelser, en lang række AMU-kurser og mere end 10.000 under uddannelse årligt, har de brug for en brugervenlig og driftssikker løsning på deres samlede præsentations- og videokonferencebehov. Efter en samtale med vores møderumsekspert faldt valget på sessions 400 løsning.

Tina Briting, IT Chef, EUC Sjælland fortæller, ”med sessions har vi optimeret vores tidsforbrug på flere forskellige måder; for det første har vi minimeret spildtiden ved opstart af møder og præsentationer. Vi har mange forskellige brugere, og tidligere blev der ofte brugt værdifuld mødetid på at lede efter kabler og adapter for at koble op. Det klares nu trådløst med et enkelt klik.

Tina fortsætter, ”en anden måde vi sparer tid på er ved at minimere vores transporttid. Vores centre ligger spredt over hele Sjælland og ved at afholde vores møder via skype, sparer vi ca. 1,5 times transport pr. møde – pr. medarbejder! Det bliver til en hel del timer, når man ganger det op over et år.”

"det er blevet meget lettere at dele viden og præsentationer, efter vi har fået sessions installeret."

Tina Briting

IT chef, EUC Sjælland

casefilm, IT chef, EUC Sjælland

kontakt sessions

få nyheder fra
sessions

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst E-mail
Tak for din tilmelding.
Du vil nu modtage
nyhedsbreve fra sessions.

bliv ringet op

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst Telefonnummer