fbpx

Er jeres mødepolitik lige så radikal som tesla’s?

Hvorfor skal vi blive siddende i møder, hvor vi ikke kan bidrage? Tesla’s Elon Musk gør op med traditionel mødepolitik og sætter fokus på vigtigheden af ikke at spilde tid.

Det er hårdt at skulle rejse sig, og der vil nok gå et gys igennem forsamlingen, hvis vi konsekvent begynder at forlade værdiløse møder. Vi ville skulle gøre ofte. Alt for ofte. Men hvis man lige tænker over det, giver det jo god mening. Der er ingen grund til at spilde tid. Hverken sin egen eller andres. Så hermed kommer en opfordring til at gøre op med traditionel mødepolitik og misforstået pli.

Elon Musk´s 6 interne møderegler er:

1. Ingen store møder

2. Skort frekvente møder

3. Forlad mødet hvis du ikke bidrager (med værdi)

4. Drop jargon og indforstået sprog

5. Kommuniker direkte – uanset hierarkier

6. Følg logik – ikke regler

prøv sessions gratis

Hvorfor skal det være så bøvlet at koble en pc til en skærm eller projektor i et møderum? Hvorfor skal man bruge 2-3 forskellige fjernbetjeninger for at få alt udstyr op at køre. Starten på et møde kan være besværlig og tidskrævende. Både for mødeholder, deltagere – og for den IT supporter, der måske skal tilkaldes. Men sådan behøver det heldigvis ikke at være!

Fjern fokus fra teknikken og prøv sessions i dit eget mødelokale i 1 måned og afhold det perfekte møde, hvor alt udstyr – fra PC og display til højtaler, mikrofon og webcam – er klar fra første klik.

Ring til vores møderumseksperter på telefon: 7022 8222

se sessions løsninger

kontakt sessions

få nyheder fra
sessions

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst E-mail
Tak for din tilmelding.
Du vil nu modtage
nyhedsbreve fra sessions.

bliv ringet op

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst Telefonnummer