fbpx

en stålsikker løsning

CKJ Steel leverer stålløsninger til hele verdenen og det er derfor vigtigt at kunne gøre brug af webkonferencer når nye produkter præsenteres. For at undgå at spilde værdifuld mødetid valgte de at udstyre deres mødelokaler med to løsninger fra sessions. Valget faldt på sessions 200 medium til deres største mødelokale og sessions 200 small til deres mindre møderum.

Carsten Jensen, CEO hos CKJ Steel, fortæller ”Vi kan nemt tilkoble vores computere og præsentere og vi har ikke længere noget bøvl med opsætning og nedtagning”.

CKJ Steel leverer stålløsninger til hele verdenen og det er derfor vigtigt at kunne gøre brug af webkonferencer når nye produkter præsenteres. Med det tidligere AV-løsning havde CKJ Steel problemer med både lyd og billede, hvilket resulterede i at både modtager og afsender havde vanskeligt ved at høre og se. Med sessions er det en god oplevelse for alle der har været med og ingen misser kritisk information. Carsten udtaler ”det skriger til himlen hvor ineffektivt det var med vores tidligere AV-system i forhold til hvor smooth det kører med sessions” og forsætter ”når vi præsenterer vores produkter ordentligt og professionelt, hvorfor skulle vi så ikke kunne levere et ordentligt produkt ude på markedet?”.

”sessions løfter folk og det budskab vi kommer med og får os til at fremstå professionelt”

Carsten Jensen

CEO hos CKJ Steel

casefilm, CEO, CKJ Steel

kontakt sessions

få nyheder fra
sessions

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst E-mail
Tak for din tilmelding.
Du vil nu modtage
nyhedsbreve fra sessions.

bliv ringet op

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst Telefonnummer