fbpx

Bryd rammerne og gør mødet uforglemmeligt

Flyt mødet ud af mødelokalet og skab unikke oplevelser, som deltagerne sent vil glemme.

Når man taler om et mødelokale, tænker de fleste på et lille gråt rum med kedelige møbler og et white board. Selvom det stadig er virkeligheden hos mange virksomheder, ser forventningerne til fremtidens møder lidt anderledes ud.

Fremtidens eksperimentelle møder er aldrig passive. Deltagerne tilskyndes til samtale og indlæring igennem interaktion. Det handler selvfølgelig ikke bare om at flytte mødet ind i kantinen eller lign. Nej også den psykologi der ligger bag selve mødets udformning er ændret gevaldigt igennem de seneste år. Eksperimentelle og oplevelsesbaserede møder viser sig at være stimulerende for både kreativitet og produktivitet.

Sådan gør du mødet uforglemmeligt
• Gør mødet meningsfyldt: Unikke oplevelser er blevet et nyt statussymbol. Sørg for at indhold og setting er relevant for deltagerne.

• Appellér til alle sanserne: Stimulering af forskellige sanser kan være med til skabe en enestående oplevelse samt stimulere kreativitet og interaktion. Det kan f.eks. være igennem spil eller madlavning.

• Gør det interaktivt: Tiden hvor mødedeltagerne var passive lyttere er forbi. Nu vil de deltage og interagere med både hinanden, virksomheden og talere. Det kan f.eks. være igennem spil eller madlavning.

prøv sessions gratis

Hvorfor skal det være så bøvlet at koble en pc til en skærm eller projektor i et møderum? Hvorfor skal man bruge 2-3 forskellige fjernbetjeninger for at få alt udstyr op at køre. Starten på et møde kan være besværlig og tidskrævende. Både for mødeholder, deltagere – og for den IT supporter, der måske skal tilkaldes. Men sådan behøver det heldigvis ikke at være!

Fjern fokus fra teknikken og prøv sessions i dit eget mødelokale i 1 måned og afhold det perfekte møde, hvor alt udstyr – fra PC og display til højtaler, mikrofon og webcam – er klar fra første klik.

Ring til vores møderumseksperter på telefon: 7022 8222

se sessions løsninger

kontakt sessions

få nyheder fra
sessions

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst E-mail
Tak for din tilmelding.
Du vil nu modtage
nyhedsbreve fra sessions.

bliv ringet op

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst Telefonnummer