fbpx

Boost dit møde med en god keynote speaker

Når mange store events og konferencer skal finde en keynotetaler, kigger de ofte til profilerede talere til at booste reklameværdien for eventen. Men det er vigtigt, at taleren er tilpasset eventens budskab, ellers kan det faktisk gøre mere skade end gavn.

Det er vigtigt at sørge for, at både talerens og eventens budskab er det samme. Det højner mødedeltagernes samlede opfattelse af hele eventen. Derudover er det en god ide at styre selve afviklingen af keynoten professionelt og gnidningsfrit.

Det visuelle er mere end bare passive hjælpemidler
Visuelle midler som f.eks. powerpoints eller videoer er mere end bare krykker, som taleren kan støtte sig til. Med den rette håndtering, er det effektive redskaber til at styre deltagernes opmærksomhed. Det kan eksempelvis være brugtbart, at udvikle specifikke tegn til AV-personalet, eksempelvis igennem logoer på slides, der indikerer, at fokus skal skiftes fra slides til taleren. Det kan også gøres igennem et specifikt kodeord, der signalerer at lyset skal tændes eller at Q&A mikrofonerne skal tændes.

Når man arbejder med en taler, kan det hjælpe at definere det overordnede budskab for eventen og lade den gå igen i talen. Således kan man nemmere kontrollere, hvad deltagerne fokusere på og hvornår de gør det.

prøv sessions gratis

Hvorfor skal det være så bøvlet at koble en pc til en skærm eller projektor i et møderum? Hvorfor skal man bruge 2-3 forskellige fjernbetjeninger for at få alt udstyr op at køre. Starten på et møde kan være besværlig og tidskrævende. Både for mødeholder, deltagere – og for den IT supporter, der måske skal tilkaldes. Men sådan behøver det heldigvis ikke at være!

Fjern fokus fra teknikken og prøv sessions i dit eget mødelokale i 1 måned og afhold det perfekte møde, hvor alt udstyr – fra PC og display til højtaler, mikrofon og webcam – er klar fra første klik.

Ring til vores møderumseksperter på telefon: 7022 8222

se sessions løsninger

kontakt sessions

få nyheder fra
sessions

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst E-mail
Tak for din tilmelding.
Du vil nu modtage
nyhedsbreve fra sessions.

bliv ringet op

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst Telefonnummer