fbpx

AV-løsninger der virker fra første klik

Artikel af: Byggematerialer.dk

I gennemsnit spildes 5-7 min af ethvert møde på tekniske udfordringer og mange mødedeltagere oplever, at tekniske problemer påvirker deres præsentationer negativt. Det ændrer sessions på med de komplette integrerede møderumsløsninger, som virker fra første klik.

Fra delkomponenter til løsninger

sessions er ejet af dnp denmark, som siden 1989 har leveret optiske skærme til møderum og delkomponenter til kontrolrum verden over. I dag leveres AV-løsninger ofte af integratorer som sammensætter komponenter fra forskellige leverandører, hvilket ofte medfører, at ingen af parterne tager ansvar for delkomponenterne ved et nedbrud. Hos sessions er alle komponenter gennemtestet og der tages det fulde ansvar for, at løsningen virker. Alle komponenter er pakket pænt ind i et stilrent AV-møbel, uden ledninger, og uden et hav af fjernbetjeninger og andet rod, der forstyrrer.

Virkelighedens behov

Uanset om behovet er flotte præsentationer, effektive videokonferencer eller interaktive workshops med touch skærm, så tilbyder sessions en komplet professionel udstyrspakke,  indeholdende alt fra storskærm og pc, til lydsystem, mikrofon og webcam.

Løsningerne fås i tre forskellige størrelser:

– Den første kan bruges til at vise præsentationer i mødelokalet for 2-6 mødedeltagere (65” skærm)

– Den anden kan afholde videokonferencer for 7-15 mødedeltagere (100” skærm)

– Den tredje til +16 mødedeltagere inkluderer endvidere et elektronisk whiteboard og en touch skærm (fra 120” op til 230” skærme)

se sessions løsninger

 

Alle løsninger, uanset størrelse og funktioner, kan købes, lejes eller leases.

Driftsikkerhed

Fordelen ved pakkeløsningerne er, at de er standardiserede, gennemtestede og fungerer ens i alle møderum. Sessions hotline-medarbejdere rådgiver og vejleder med det samme, hvis der skulle opstå vanskeligheder. Mødelokalets kontrolpanel styrer alle mødelokalets funktioner i et brugervenligt interface og der kan bookes direkte på den eller fra mobil, computer eller tablet via virksomhedens kalendersystem. Ønsker man at dele indholdet fra en laptop, så kan det gøres nemt og gnidningsløst med et tryk på den medfølgende USB dongle.

forstå sessions på 2 minutter

få nyheder fra
sessions

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst E-mail
Tak for din tilmelding.
Du vil nu modtage
nyhedsbreve fra sessions.

bliv ringet op

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst Telefonnummer