fbpx

en skræddersyet og brugervenlig løsning

Anticimex Innovation Center leverer udstyr til giftfri skadedyrsbekæmpelse til det meste af verden. Virksomheden har ca. 6.000 ansatte fordelt på 18 forskellige lande. Derfor er det essentielt, at de let kan kommunikere på tværs af landegrænser bl.a. ved hjælp af Skype. Efter en samtale med en sessions møderumsekspert faldt valget på en sessions 200 large løsning.

Nicolai Grube Rosen, Managing Director, Anticimex Innovation Center fortæller, ”vi havde et ønske om at kunne optage vores møder på video. Denne mulighed fandtes ikke som standard. Men efter en god dialog med sessions møderumsekspert fik vi skræddersyet en løsning, der passede perfekt til vores behov. Nu kan vi nemt optage vores møder på video, så vi efterfølgende kan sende dem til de folk, der ikke kunne deltage fx på grund af tidsforskellen.”

Nicolai fortsætter, ”jeg kan helt klart anbefale sessions til andre, der har brug for en skræddersyet løsning. Vi er faktisk blevet så glade for resultatet, at vi overvejer at opgradere vores andre mødelokaler med en lignende løsning.”

"jeg kan helt klart anbefale sessions til andre, der har brug for en skræddersyet løsning."

Nicolai Grube Rosen

Managing Director, Anticimex Innovation Center

casefilm, Managing Director, Anticimex Innovation Center

kontakt sessions

få nyheder fra
sessions

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst E-mail
Tak for din tilmelding.
Du vil nu modtage
nyhedsbreve fra sessions.

bliv ringet op

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst Telefonnummer