fbpx

6 tips til mere effektive møder

Tænketanken Morgendagens møder har udviklet 6 mødemarkører, som skaber forudsætninger for at øge kvaliteten af alle møder.

Mødedesignmodellen kan processikre at alle interne interessenter omkring møder og mødepunkter arbejder mod et fælles formål nemlig: Større mødeværdi for alle deltagere gennem fantastiske møder. De 6 hovedmarkører i mødedesignmodellen er:

Fokus: Vi kender alle deltagerne, som kommer for sent, forlader møder undervejs for at tage telefonsamtaler eller deltagere, som åndeligt ikke er tilstede. Et fælles fokus skaber øget mødeværdi for alle deltagere.

Formål: Mødeværdien øges signifikant ved at skærpe formålet og mødets relevans for den enkelte deltager. Derved undgås at bruge ressourcer på (selv)iscenesættelse og underholdning for at kompensere for manglende relevans og betydende indhold.

Forventninger: Ved at øge deltagernes forventning til mødets vigtighed, er deres fokus allerede øget, inden de træder ind i selve mødelokalet.

Følelser: Ved at øge oplevelsen, sansepåvirkningen, nærheden og følelsen af tilstedeværelse i møder øges mødeværdien alt andet lige i de fleste mødetyper. Omvendt vil en følelse af distance og manglende nærhed umiddelbart påvirke mødeværdien negativt.

Forudsigelighed: Mødets grad af uforudsigelighed/forudsigelighed øger deltagernes fokusering og derved mødets samlede værdi.

Forholdsregler:
Forholdsreglerne er det mødedesign, som skabes for at skabe den størst mulige mødeværdi, mødedeltagelse og mødefokusering. Opfordringen er enkel: Afhold kun møder hvor alle deltagerne er fokuserede!

prøv sessions gratis

Hvorfor skal det være så bøvlet at koble en pc til en skærm eller projektor i et møderum? Hvorfor skal man bruge 2-3 forskellige fjernbetjeninger for at få alt udstyr op at køre. Starten på et møde kan være besværlig og tidskrævende. Både for mødeholder, deltagere – og for den IT supporter, der måske skal tilkaldes. Men sådan behøver det heldigvis ikke at være!

Fjern fokus fra teknikken og prøv sessions i dit eget mødelokale i 1 måned og afhold det perfekte møde, hvor alt udstyr – fra PC og display til højtaler, mikrofon og webcam – er klar fra første klik.

Ring til vores møderumseksperter på telefon: 7022 8222

se sessions løsninger

kontakt sessions

få nyheder fra
sessions

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst E-mail
Tak for din tilmelding.
Du vil nu modtage
nyhedsbreve fra sessions.

bliv ringet op

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst Telefonnummer